B500

+ alte 4 imagini

B500

Cea mai mică perie automată din gama Hako, studiată pentru curăţenia tuturor suprafeţelor dure sau mochetă. Capacitate de curăţare de până la 2.400 m² curăţaţi/oră. Periază prin principiul de sarcină posterioară datorită căruia exploatează pe deplin capacitatea recipientului robust de 40 litri.

Separarea prafurilor este garantată de sistemul de filtrare eficient care permite să se îndeplinească chiar şi cele mai ridicate exigenţe de curăţenie.

Alimentată cu Cea mai mică perie automată din gama Hako, studiată pentru curăţenia tuturor suprafeţelor dure sau mochetă. Capacitate de curăţare de până la 2.400 m² curăţaţi/oră. Periază prin principiul de sarcină posterioară datorită căruia exploatează pe deplin capacitatea recipientului robust de 40 litri.

Separarea prafurilor este garantată de sistemul de filtrare eficient care permite să se îndeplinească chiar şi cele mai ridicate exigenţe de curăţenie.

 

Alimentată cu baterie cu încărcător integrat, o perie mecanică completă şi uşor de mânuit şi exploatat în toate aplicaţiile.baterie cu încărcător integrat, o perie mecanică completă şi uşor de mânuit şi exploatat în toate aplicaţiile.

Caracteristici tehnice :

 

Unit.de
mas.

M500

Alimentare

 

24V, 20Ah

Capacitate de lucru teoretica

m²/h

1600/2400

Latime de lucru

mm

400

Putere motor actionare

W

210

Nivel zgomot

dbA

48

Bazin colectare mizerie

l

40

Suprafata filtru de aer

mp

1,1

Capacitate filtrare

 

98%

Greutate

kg

56

Dimnsiuni Lx l x h

mm

800x700x1200

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

M600

M600

Peria mecanică mică, manuală cu performanțe de curățare neegalate! Capacitate de curățare de până la 2.300  m2/oră. Hako Sweepma...

Detalii
B/P650

B/P650

Masinile Sweepmaster 650 sunt foarte uşor de mânuit şi compacte. Robusteţea de fabricaţie, tratarea anticorozivă a structurii, capota şi r...

Detalii
B/P800

B/P800

Sweepmaster 800 este disponibil cu alimentare cu baterie GEL pentru interioare şi benzină pentru exterioare. Pentru facilitarea golirii, recipientul...

Detalii