Citymaster 650

+ alte 24 imagini

Citymaster 650

Mașină multifuncțională profesională de curățare urbană din categoria 2t, cu o flexibilitate maximă în zonele urbane. Economică, compactă și extrem de manevrabilă, este proiectată pentru rezultate optime, chiar și  pe alei și în zone înguste.

Datorită a patru interfețe de fixare care permit utilizarea combinată a diferitelor echipamente și suprastructuri, acest utilaj special versatil, pentru curățenie stradală poate efectua o gamă largă de activități: servicii pe timp de iarnă, întreținerea spațiilor verzi sau curățarea umedă. Aveți astfel nevoie de o singură mașină în loc de mai multe vehicule speciale - ceea ce este mai eficient și mai economic.

Cu viteza maximă de 25 km/h, Citymaster 650 este suficient de rapidă pentru a se deplasa la următoare locație de lucru din apropiere pe propriile punți - și suficient de compactă pentru a fi transportată pe remorcă pentru a acoperi distanțe mai mari.

Citymaster 650  reduce consumul de combustibil atât în modul de lucru, cât și în timpul deplasării rutiere și îndeplinește cerințele actuale de limitare de emisiilor.


Pentru achiziție sau detalii, contactați-ne aici: 
tel: 0729.006.971 ;  mail: sales[at]sala-group.ro
 

 

Cu viteza maximă de 25 km/h, Citymaster 650 este suficient de rapidă pentru a se deplasa la următoare locație de lucru din apropiere pe propriile punți - și suficient de compactă pentru a fi transportată pe remorcă pentru a acoperi distanțe mai mari.

Ca utilaj special versatil, Citymaster 650 este întotdeauna potrivită. Schimbarea echipamentelor durează doar câteva minute, ceea ce permite realizarea mai multor aplicații diferite într-o singură zi: de exemplu, întreținerea zonelor verzi dimineața și măturarea străduțelor după-amiaza - toate cu același colector. Pentru curățenie superioară și eficiență economică în fiecare sezon.

Specialistul pe timp de iarnă

Mai ales în sezonul rece, manevrabilitatea excelentă a Citymaster 650, ușurința în utilizare și capacitatea mare de transport sunt puse complet în aplicare. Datorită sistemului de fixare frontal care oferă utilizarea flexibilă a unei game largi de diferite echipamente, Citymaster 650 asigură drumuri și străduțe libere în timpul iernii: cu o măturătoare  frontală  pentru măturarea fiabilă a zăpezii sau diferite lame de zăpadă și o suflantă pentru zăpadă pentru deszăpezire sigură. În plus, mașina combate în mod eficient asfaltul alunecos: cu o mașină de împrăștiat pietriș cilindrică pentru alei,  o  mașină  de împrăștiat pietriș combi pentru suprafețe mai mari sau un sistem de pulverizare a saramurii.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

CITYMASTER 600

CITYMASTER 600

Citymaster 600 este un utilaj multifuncțional, cu direcție articulată, ideal pentru activitățile de întreținere a curățeniei municipale ...

Detalii
CITYMASTER 1250plus

CITYMASTER 1250plus

Citymaster 1250plus efectuează toate operațiunile de curățenie stradală rapid, confortabil și cu zgomot redus.Datorită multifuncționalității...

Detalii
CITYMASTER 1650

CITYMASTER 1650

Multifuncționaliate. Pentru utilizare eficientă continuă, în orice sezon.Citymaster 1650, mașina multifuncțională pentru curățenie strad...

Detalii