SALA GROUP este reprezentantul oficial al Hako în România, ce furnizează soluţii tehnice pentru curăţenia profesională şi întreţinerea urbană.


De la înființarea sa în 1948, Hako GmbH, cu sediul în Bad Oldesloe, lângă Hamburg, s-a transformat într-un producător internațional de top în domeniul produselor de curățare industrială, precum și dispozitive de curățare în aer liber și de întreținere la sol.

Rețeta succesului a constat în primul rând, în permanenta dezvoltare a soluțiilor pentru îmbunătățirea eficienței mașinilor, pentru creșterea sustenabilității mediului și dezvoltarea ergonomiei produselor.

 

Hako, calitate maximă certificată TÜV

 

 

Hako pune interesul propriilor clienţi pe primul loc chiar şi în faza de dezvoltare a produsului. Creşterea productivității, robusteţea constructivă, facilitatea în utilizare şi în întreţinere şi o longevitate superioară a aparatelor sunt prerogative maxime de la baza cercetării Hako. Satisfacţia clientului este fundamentală.

Hako a fost una dintre primele firme din domeniu care a introdus sistemul de management al calităţii în conformitate cu normativa EN ISO 9001. O fabrică modernă şi angajaţi foarte calificaţi sunt componente ulterioare care sporesc succesul companiei.