Politica de utilizare a cookie-urilor

Politica de utilizare a cookie-urilor explica ce sunt acestea, cum sunt utilizate cookie-urile de catre compania noastra si de terte parti asociate, optiunile dvs. cu privire la cookie-uri si informatii suplimentare despre cookie-uri.

Ce sunt cookie-urile ?

Cookie-urile sunt mici fragmente de text trimise si stocate in browser-ul dvs. web de catre site-urile pe care le vizitati. Fisierele cookie permit Serviciului sau unei terte parti sa va recunoasca si sa va faca mai usoara urmatoarea vizita sau utilizare.

Cookie-urile pot fi "persistente" sau "de sesiune".

Cum utilizeaza cookie-urile website-ul nostru?

Cand utilizati si accesati Serviciul, vom plasa un anumit numar de fisiere cookie in browser-ul dvs web.

Folosim cookie-uri in urmatoarele scopuri:

  • pentru ca Serviciul sa functioneze corespunzator cerintelor utilizatorilor
  • pentru furnizarea statisticilor necesare.

Cookie-urile sunt stocate de catre server-ul nostru, care masoara eficienta site-ului.

Activarea acestor fisiere cookie nu este strict necesara pentru functionarea site-ului dar, va va oferi o experienta de navigare mai buna. Puteti sterge sau bloca cookie-urile dar, acest lucru ar impiedica buna funcționare a site-ului.

Informatiile  furnizate de cookie-uri nu sunt folosite pentru a va identifica personal, iar modelele de date sunt pe deplin sub controlul nostru. Aceste cookie-uri nu sunt folosite in alte scopuri decat cele descrise aici.

Utilizam si alte cookie-uri?

Pe langa cookie-urile noastre, este posibil sa folosim si cookie-urile unor terte parti pentru a raporta statisticile de utilizare a Serviciului.

Unele dintre paginile sau subsite-urile noastre pot utiliza cookie-uri suplimentare sau diferite fata de cele descrise mai sus. Daca da, detaliile acestora vor fi furnizate in paginile specifice referitoare la cookie-uri. S-ar putea sa vi se solicite acordul de a stoca aceste cookie-uri, daca este necesar!

Altfel, nici un cookie extern nu va fi utilizat pentru a va identifica personal.

Cum sa controlezi cookie-urile ?

Puteti sa controlati si/sau sa stergeti cookie-uri, dupa cum doriti - pentru detalii, consultati aboutcookies.org sau http://www.allaboutcookies.org/. Puteti sterge toate fisierele cookie care sunt deja pe computerul dvs. si puteti seta browser-ul pentru a impiedica stocarea acestora. Totusi, daca faceti acest lucru, va trebui sa ajustati manual anumite preferinte de fiecare data cand vizitati un site, iar unele functionalitati si servicii s-ar putea sa nu functioneze corespunzator!

 

Politica de confidentialitate a datelor personale

Date cu caracter personal

  • desemneaza orice informatii (orice insiruire de caractere, semne, cifre, litere) referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. Este considerata a fi o „persoana fizica identificabila” o persoana fizica ce poate fi identificata, in mod direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, precum un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

  • desemneaza orice operatiune sau orice ansamblu de operatiuni efectuate sau nu de catre Operator cu ajutorul unor procedee mecanice sau automatizate si aplicate datelor sau ansamblurilor de date cu caracter personal, precum culegerea, inregistrarea, organizarea, structurarea, pastrarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, comunicarea prin transmisie, difuzarea sau orice alta forma de punere la dispozitie, apropierea sau interconectarea, limitarea, stergerea sau distrugerea acestora.

Cine are acces la datele dumneavoastra

  • datele dumneavoastra pot fi transmise in cadrul SC SALA IMPEX SRL. SC SALA IMPEX SRL nu transmite, nu vinde si nu cedeaza tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing si profit in afara companiei SC SALA IMPEX SRL. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile si produsele noastre. Tert desemneaza orice organism care are o relatie contractuala cu Operatorul pentru furnizarea serviciilor si produselor catre dumneavoastra.

Tipurile de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii

  • datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt urmatoarele: nume si prenume, adresa, telefon, email.

Drepturile furnizorului de date cu caracter personal

Dreptul la acces si la informare

  • Oricand aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti contacta SC SALA IMPEX SRL pentru a va furniza ce date se detin despre dumneavoastra.

Dreptul la portabilitate

  • Aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra catre dumneavoastra sau catre o alta adresa de fiecare data cand SC SALA IMPEX SRL va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra. Transferul include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis.

Dreptul la stergerea datelor

  • Oricand aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal prelucrate de SC SALA IMPEX SRL, cu exceptia urmatoarelor situatii: daca ati efectuat o achizitie sau urmeaza sa efectuati o achizitie atunci vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal in legatura cu tranzatia efectuata sau tranzactia viitoare in conformitate cu prevederile legislative fiscale si de contabilitate; daca in urma achizitiei aveti factura neplatita/neachitata; daca aveti in lucru comenzi neexpediate sau expediate partial; daca aveti in lucru solicitari nerezolvate sau rezolvate partial; daca aveti un contract in lucru si inca in termen de executie.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

  • Aveti dreptul sa solicitati operatorului SC SALA IMPEX SRL sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii: daca afirmati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte caz in care SC SALA IMPEX SRL trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal; daca considerati ca prelucrarea este ilegala, puteti sa solicitati restrictionarea utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal; daca va opuneti prelucrarii in baza interesului legitim in SC SALA IMPEX SRL, acesta va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim; daca SC SALA IMPEX SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apara drepturile in instanta.

Dreptul de retragere a datelor cu caracter personal

  • Aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul dat catre SC SALA IMPEX SRL de prelucrare a datelor dumneavoastra personale, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

Dreptul a depune plangere la autoritatea de supraveghere

  • Daca suspectati ca SC SALA IMPEX SRL va prelucreaza datele cu caracter personal in mod incorect sau in alt scop decat cel declarat, contactati pe email SC SALA IMPEX SRL.
  • Aveti dreptul sa va adresati catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile si obligatiile Operatorului de date cu caracter personal

  • Operatorul va colecta datele personale in scopuri determinate, explicite si legitime, ulterior nefiind permisa prelucrarea intr-un mod incompatibil acestor scopuri.
  • Operatorul va prelucra datele cu caracter personal in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata.
  • Operatorul se va asigura ca datele personale sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate.
  • Operatorul va pastra datele intr-o forma care sa permita identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate.
  • Operatorul garanteaza ca datele personale sunt prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale, impotriva pierderii, a distrugerii, a deteriorarii.
  • Operatorul se asigura ca persoanele autorizate in calitate de terti sa prelucreze datele cu caracter personal s-au angajat sa respecte confidentialitatea sau au o obligatie statutara adecvata de confidentialitate.
  • Operatorul se obliga sa pastreze evidentele activitatilor de prelucrare aflate in responsabilitatea sa, sa coopereze cu autoritatea de supraveghere si sa puna la dispozitia acesteia, la cerere, aceste evidente, pentru a putea fi utilizate in scopul monitorizarii operatiunilor de prelucrare respective.

 

Confidentialitatea datelor cu caracter personal la utilizarea formularului de contact din website-ul SC SALA IMPEX SRL­­

  • Toate informatiile primite din partea dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi pastrate in confidentialitate.
  • SC SALA IMPEX SRL nu pune la dispozitia unei terte entitati informatiile furnizate de dumneavoastra atunci cand va inregistrati folosind "formularul de contact".
  • SC SALA IMPEX SRL nu vinde si nici nu inchiriaza datele cu caracter personal, date obtinute in urma completarii formularelor de contact atunci cand se solicita date suplimentare de la toti cei care folosesc formularul de contact.
  • SC SALA IMPEX SRL va pune la dispozitia membrilor sai activi in acest site date de acces in zona intitulata "acces parteneri".
  • Toti cei care primesc date de acces in aceasta zona a site-ului sunt obligati sa pastreze si sa garanteze integritatea datelor primite, in caz contrar SC SALA IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul pentru aceasta zona celui ce nu respecta aceste conditii.