Scrubmaster B/E8

+ alte 9 imagini

Scrubmaster B/E8

Mașină ultra-compactă de spălat-uscat pavimente

Scrubmaster B/E8 oferă rezultate excelente în curățenia profesională a zonelor înguste care nu pot fi accesate de mașinile convenționale de spălat-uscat pavimente.

Deosebit de compact și ușor de manevrat, acest echipament autonom de spălat-uscat pardoseli, cu acumulatori litiu-ion, permite curățarea în sistem „înainte și înapoi” cu performanțe maxime.

Procesul de curățare începe prin apăsarea unui buton. Și întreținerea mașinii este la fel de ușoară: Uzura periei poate fi verificată dintr-o privire și înlocuită rapid și ușor, dacă este necesar. Și bateria litiu-ion a mașinii (B8) poate fi schimbată la fel de ușor. Rezervorul de recuperare cu indicator de nivel de umplere poate fi îndepărtat pentru a permite curățarea ușoară a Scrubmaster B/E8 la finalul lucrării.

Ghidonul pliabil al mașinii de spălat-uscat pavimente permite transportul rapid la următorul loc de muncă, în portbagajul unei mașini.


Pentru mai multe informatii și achizitie, faceți CLICK AICI


 

Date tehnice Scrubmaster B/E8

 

Lățimea de lucru

  33 cm

Lățimea periei

  42 cm

Performanță de curățare teoretică

  1,320 m²/h

Capacitatea bateriei (B8)

  10 Ah

Timp de funcționare (B8)

  60 min

Numărul de perii

  1 perie cilindrică

Viteza periei

  800 rpm

Rezervor de soluție

  7.5 l

Rezervorul de recuperare

  8 l

Presiunea periei până la

  11 kg

Greutate fără / cu baterie

  23 / 25,4 kg

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Scrubmaster B12

Scrubmaster B12

Masina profesionala de spalat si uscat pardoseli, latime lucru 38 cm Unul dintre cele mai productive utilaje si echipamente de curatenie profesionala...

Detalii
Scrubmaster B30

Scrubmaster B30

Scrubmaster B30 Mașina compactă de spălat-uscat pardoseli Scrubmaster B30 este ideală pentru curățenia profesională a zonelor mici până...

Detalii
Scrubmaster B45

Scrubmaster B45

Mașinile de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B45 sunt instrumente moderne pentru întreţinerea și spălatul temeinic al oricăror pode...

Detalii