Scrubmaster B175R

+ alte 8 imagini

Scrubmaster B175R

Puternică și deosebit de manevrabilă, mașina pentru spălat-uscat pavimente Scrubmaster B175 R curăță eficient suprafețe de până la 7.560 m2 pe oră, inclusiv pe plan inclinat de până la 15%.

Disponibil pentru trei lățimi diferite de lucru – 85, 90 sau 108 cm – și echipat cu perii cilindrice sau cu disc, Scrubmaster B175R obține performanțe excelente în orice condiții, fiind alegerea perfectă pentru curățarea unor suprafețe întinse în centre comerciale, depozite și centre logistice, unități industriale, aeroporturi.

Această mașină de curățat pardoseli asigură o curățare controlată și eficientă, prin activarea modului de lucru lent, care îi reduce viteza de lucru la 3,5 km / h. Iar prin blocarea direcției la 90° se obține un cerc de rotire minim în zonele limitate.

Conceput pentru o ușurință maximă în utilizare Scrubmaster B175 R garantează curățarea și întreținerea sa facilă, datorită racletei care se pliază manual, sistemului automat de schimbare a periei și benzilor de curățare care se pliază în lateral. Curățarea zilnică a mașinii și lucrările minore de întreținere pot fi efectuate rapid și confortabil de către personalul de curățare.

Unitatea opțională de pre-măturare colectează murdăria liberă înainte de curățarea umedă a podelei, ceea ce economisește o pre-curățare laborioasă.

Pentru achiziție sau detalii, contactați-ne aici: 

  • tel: 0729.006.971
  • mail: sales[at]sala-group.ro

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Scrubmaster E/B10

Scrubmaster E/B10

Mașinile Scrubmaster E10 şi  B10 sunt compacte, robuste şi uşor de transportat; ideale pentru curăţenia meticuloasă a unor aplicaţii mici...

Detalii
Scrubmaster B12

Scrubmaster B12

Masina profesionala de spalat si uscat pardoseli, latime lucru 38 cm Unul dintre cele mai productive utilaje si echipamente de curatenie profesionala...

Detalii
Scrubmaster B30

Scrubmaster B30

Scrubmaster B30 este echipat pentru o curăţenie rapidă şi atentă, pentru aplicaţii de dimensiuni mici şi medii. Uşor de mânuit şi compa...

Detalii