Scrubmaster B260 R

+ alte 12 imagini

Scrubmaster B260 R

NOU!! Maşina multifuncțională pentru curățare pardoseli, Scrubmaster B260 R,  ușor manevrabilă și ergonomică, este eficientă pentru utilizarea pe suprafeţe mari, inclusiv pe plan înclinat, fiind echipată ideal pentru curăţarea centrelor comerciale, a spațiilor logistice sau a incintelor de producţie din industrie.

Mașina pentru spălat-uscat pavimente, cu om la bord Scrubmaster B260 R completează gama de produse Hako de mașini pentru spălat-uscat pavimente.
Și este:

  • Mai eficientă – Este echipată cu o baterie de 480 Ah, un rezervor de 260 litri și un sistem de dozare cu o capacitate de 20 de litri pentru substanţele chimice de curăţare. Asigură o performanță sporită de curățare a suprafațelor, de până la 8.600 mp. Oferă o curăţare eficientă a pardoselii inclusiv în pante de până la 15%.
  • Mai flexibilă – Este disponibilă cu lăţimi de lucru de 108 şi 123 cm, echipată cu 2 sau 3 perii disc sau o unitate de perie cilindrică și o gamă largă de accesorii care permit extinderea modulară. 
  • Mai economică – Sistemul de dozare la bord previne eficient sub- sau supradozarea, concentraţia detergenţilor adăugaţi în raport cu cantitatea de apă utilizată în procesul de curăţare putând fi reglată infinit. Iar suspensia cardanică a capului de perie optimizează curăţenia pe pardoseli neuniforme, reducând totodată uzura periilor.
  • Deosebit de practică – Este echipată cu accesorii multiple care îi extind gama de aplicaţii, dincolo de simpla spălare/frecare şi uscare, pentru o eficiență sporită. De exemplu, unitatea de pre-măturare/aspirare desprinde şi aspiră reziduurile, anterior curăţării umede a pardoselii.
  • Mai confortabilă – Conceptul ergonomic al maşinii a fost premiat cu eticheta de calitate a AGR (Aktion Gesunder Rcken e.V.) Scaunul, spătarul şi cotierele scaunului confortabil pot fi reglate. Toate elementele de operare sunt amplasate la îndemână şi asigură o utilizare intuitivă, ceea ce scurtează la minimum instruirea iniţială a operatorului. Curăţarea zilnică a maşinii şi lucrările minore de întreţinere pot fi derulate rapid şi uşor de către operator.
  • Mai sigură – Echipată cu o protecție (opţională) deasupra capului, amortizoare laterale şi o lampă BlueSpot frontală, maşina îndeplineşte toate cerinţele de securitate a muncii
  • Ideal echipată pentru o igienă fără cusur –  La pre-măturare/ aspirare nu se face praf în aer, datorită lui DustStop, acoperământul inovator al periei disc. Rezervorul cu soluţie şi cel de recuperare poate fi opţional echipat cu Hako-Anti- Bac®, un dispozitiv care inhibă dezvoltarea bacteriilor şi ciupercilor.

Scrubmaster B260 R oferă o performanţă excelentă, combinată cu niveluri înalte de eficienţă și este alegerea perfectă când este vorba de operare îndelungată şi pe suprafețe mari.

Pentru achiziție sau detalii, contactați-ne aici: 

  • tel: 0729.006.971
  • mail: sales[at]sala-group.ro

Scrubmaster B260 R

 

TB 1080

Lățime de lucru

cm

108

Lățimea de aspirare reală

cm

126

Productivitate de lucru teoretică

m²/h

7.560

Viteză de lucru de până la

km/h

7

Tensiune nominală

Volți/Ah

36/480

Clasa de protecție (VDE 0700)

 

III

Puterea absorbită a motorului de antrenare

W

2335

Putere absorbită motor perie

W

2x 936

Putere absorbită motor de aspirare

W

1282

Număr de perii

bucăți

2

Diametru perie

cm

55

Viteza de rotație perii

RPM

210

Presiune perie

kg

40-70

Rezervor de soluție/recuperare

litri

260/260

Lungime cu racletă

cm

202

Lățimea fără /cu racletă

cm

115/129

Înălțime

cm

149

Rază de viraj pe culoare

cm

215

Greutate , goală, fără baterii

kg

535

Greutatea brută, disponibilă pentru utilizare

kg

1350

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Scrubmaster E/B10

Scrubmaster E/B10

Mașinile Scrubmaster E10 şi  B10 sunt compacte, robuste şi uşor de transportat; ideale pentru curăţenia meticuloasă a unor aplicaţii mici...

Detalii
Scrubmaster B12

Scrubmaster B12

Masina profesionala de spalat si uscat pardoseli, latime lucru 38 cm Unul dintre cele mai productive utilaje si echipamente de curatenie profesionala...

Detalii
Scrubmaster B30

Scrubmaster B30

Scrubmaster B30 este echipat pentru o curăţenie rapidă şi atentă, pentru aplicaţii de dimensiuni mici şi medii. Uşor de mânuit şi compa...

Detalii